Εκ νέου πρόεδρος στους Τρικαλινούς Γεωπόνους ο Γιώργος Κυριάκης

Τις υπόλοιπες θέσεις στη διοίκηση του τοπικού οργάνου λαμβάνουν οι: Χρήστος Κισκίνης, αντιπρόεδρος, Σοφία Πλεξίδα, γενική γραμματέας, Αντώνης Λάππας, ταμίας και μέλη οι, Ζέτα Αδαμοπούλου, Θανάσης Ντιρογιάννης, Έφη Φωτάκη

Με την ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών την περασμένη Κυριακή για την εκλογή της νέας διοίκησης του γεωπονικού Συλλόγου Τρικάλων, οι νεοκλεγμένοι συγκεντρώθηκαν για να συγκροτηθούν σε Σώμα.

Για μια ακόμη περίοδο τα ηνία του Γεωπονικού Συλλόγου Τρικάλων θα κρατήσει ο κ. Γιώργος Κυριάκης, ο οποίος και εκλέχτηκε από τους νεοεκλεγμένους στην διοίκηση συναδέλφους του, πρόεδρος.

Τις υπόλοιπες θέσεις στη διοίκηση του τοπικού οργάνου λαμβάνουν οι: Χρήστος Κισκίνης, αντιπρόεδρος, Σοφία Πλεξίδα, γενική γραμματέας, Αντώνης Λάππας, ταμίας και μέλη οι, Ζέτα Αδαμοπούλου, Θανάσης Ντιρογιάννης, Έφη Φωτάκη.

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο εκλέγονται οι: Κώστας Κρεμμύδας και Αλέξης Μανούρας.

Αντιπρόσωπος στην ΠΟΣΓ εκλέγεται ο κ. Γιώργος Κυριάκης. Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι Γιώργος Μανούρας και Μαρία Τσαλκιτζόγλου.

Πλέον η νέα διοίκηση θα κληθεί με τη σειρά της να ασχοληθεί με διάφορα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο τοπικά και πανελλαδικά μαζί με τους κατά τόπους Συλλόγους, με κυρίαρχο εκείνα την στήριξη των νέων συναδέλφων τους που αποφοιτούν από τα Γεωπονικά Πανεπιστήμια και οδηγούνται στην ανεργία.