Εκ νέου στόχος διαρρηκτών ο κερματοδέκτης της γεφυροπλάστιγγας Ζάρκου

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της «ΚΡΗΝΗLIVE» ο άγνωστος-οι προσέγγισαν τη γεφυροπλάστιγγα, σημείο μακριά από την οικιστική ζώνη και παραβίασαν την πόρτα αφαιρώντας χρηματικό ποσό από τον κερματοδέκτη και προκαλώντας ζημιές

Στόχος διαρρηκτών έγινε για πολλοστή φορά η γεφυροπλάστιγγα στην κοινότητα Ζάρκου. Η διάρρηξη έγινε τις βραδινές ώρες της Τετάρτης, με τον άγνωστο-ους να δρουν ανενόχλητα χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο άγνωστος-οι προσέγγισαν τη γεφυροπλάστιγγα, σημείο μακριά από την οικιστική ζώνη και παραβίασαν την πόρτα. Εισήλθαν στο χώρο που βρίσκεται ο κερματοδέκτης και αφαίρεσαν τα χρήματα που περιείχε. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται ότι το πόσο ήταν υψηλό μιας και το τελευταίο διάστημα η γεφυροπλάστιγγα χρησιμοποιείται από αγρότες και κτηνοτρόφους καθώς και ελευθεροεπαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Ο διαρρήκτης-ες έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί επωφελούμενοι το σκοτάδι που κυριαρχεί στο χώρο. Παρά το γεγονός ότι η γεφυροπλάστιγγα βρίσκεται σε μακρινή απόσταση από τον οικισμό, σε κοντινό σημείο βρίσκεται ο κεντρικός δρόμος, εισόδου στο χωριό τον οποίο χρησιμοποιούν κάτοικοι και αγρότες, γεγονός που θα μπορούσε να υποπέσει στην αντίληψη κάποιου διερχόμενου το περιστατικό.

Σημειωτεόν ότι η γεφυροπλάστιγγα έχει γίνει στόχος αρκετές φορές κατά το παρελθόν με τους διαρρήκτες να αφαιρούν μεγάλα μικρά χρηματικά ποσά και προκαλώντας ταυτόχρονα ζημιές εντός του κτιρίου που φυλάσσεται ο κερματοδέκτης.

KRINI LIVE