Έκκληση προς το Δήμο απευθύνουν οι κάτοικοι του Αχλαδοχωρίου

Ζητούν να καθαριστεί άμεσα το ρέμα που διέρχεται του χωριού πριν το χειμώνα προκειμένου να προστατευτεί ο οικισμός από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Μπορεί η θεομηνία του περασμένου Σεπτέμβρη να άφησε ανεπηρέαστη την περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας, κανείς όμως δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί μελλοντικά αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. Αυτό εξηγούν επικοινωνώντας με την «KRHNHLIVE» κάτοικοι του Αχλαδοχωρίου που έρχονται αντιμέτωποι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα με μια εικόνα που τους προκαλεί ανησυχία.

Οι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση στο Δήμο Φαρκαδόνας να σπεύσει να καθαρίσει το ρέμα που διέρχεται του χωριού και βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που μας κοινοποίησαν κάτοικοι, στο ρέμα παρόλο που είναι τσιμεντωμένο κυριαρχεί πλούσια βλάστηση, η οποία στην κάθοδο μεγάλων όγκων νερού από μια ισχυρή βροχόπτωση θα δυσκολέψει την δίοδο των νερών και θα έχει ως συνέπεια να πλημμυρίσει ο οικισμός.

Ας θωρακιστούμε λοιπόν πριν είναι αργά. Χειμώνας έρχεται και κανείς δεν ξέρει με τι καταστάσεις θα βρεθούμε αντιμέτωποι.