ΕΚΤΑΚΤΟ: Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι Φαρκαδόνας

Δύο νέα πρόσωπα συνθέτουν το παζλ των Αντιδημαρχιών ενώ δυο πρόσωπα παραμένουν σε Αντιδημαρχίες

Δυο παραμένοντες και δυο νέοι σκιαγραφούν το τοπίο των τεσσάρων Αντιδημαρχιών του Δήμου Φαρκαδόνας. Ο νέος δήμαρχος Φαρκαδόνας προχώρησε στον ορισμό των αντιδημάρχων οι οποίοι θα ασκούν καθήκοντα μέχρι και την 6η Νοεμβρίου 2021.

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» οι νέοι αντιδήμαρχοι που όρισε ο δήμαρχος είναι οι κ.κ. Γιάννης Γεωργολόπουλος, Βαγγέλης Κοσμάς, οι οποίοι και επί θητείας Γιάννη Σακελλαρίου ασκούσαν καθήκοντα αντιδημάρχων, όπως και δυο νέα πρόσωπα οι κ.κ. Ειρήνη Κακαϊτσα και Θανάσης Ζώτος, οι οποίοι θα ασκήσουν για πρώτη στην παρούσα δημοτική Αρχή καθήκοντα αντιδημάρχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γιάννης Γεωργολόπουλος, παραμένει στην Αντιδημαρχία που του είχε οριστεί από τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Σακελλαρίου, ενώ ο κ. Βαγγέλης Κοσμάς, άφησε την Αντιδημαρχία Πολιτισμού που του είχε ανατεθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα παρουσιάζει πρώτη η «ΚΡΗΝΗLIVE» τα καθήκοντα που αναλαμβάνουν τα νέα πρόσωπα είναι τα εξής:

Ø  Γιάννης Γεωργολόπουλος: Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Προγραμματισμού, Πολιτικής Προστασίας, Τεχνικών Έργων, Πολαιοδομίας και Διοικητικών Υπηρεσιών. Ο κ. Γεωργολόπουλος συνεχίζει να κρατά το φάκελο της υπεραντιδημαρχίας καθώς από το Σεπτέμβριο του 2019 έως και τον Αύγουστο του 2020 ασκούσε τα ίδια καθήκοντα.

Ø  Βαγγέλης Κοσμάς: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, Πρασίνου, Αγροτικής και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης. Την συγκεκριμένη Αντιδημαρχία κατείχε μέχρι πρότινος ο νέος δήμαρχος Φαρκαδόνας.

Ø  Ειρήνη Κακαϊτσα: Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Υγείας, Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος. (Την συγκεκριμένη Αντιδημαρχία μέχρι πρότινος κατείχε η κα Ελένη Στεργίου – Μπότη).

Ø  Θανάσης Ζώτος: Αντιδήμαρχος Πολιτισμού με αρμοδιότητες στο Τουρισμό και την Απασχόληση, τον Αθλητισμό και τη Νέα Γενιά. (Την εν λόγω Αντιδημαρχία από το Σεπτέμβριο του 2019 έως και τον Αύγουστο του 2020 κατείχε ο κ. Βαγγέλης Κοσμάς).

Ø  Θεματικοί Αντιδήμαρχοι ορίστηκαν οι Θανάσης Ζώτος για την Δ.Ε. Φαρκαδόνας, Γιάννης Γεωργολόπουλος για την Δ.Ε. Πελινναίων και Βαγγέλης Κοσμάς για την Δ.Ε. Οιχαλίας.

Σε περίπτωση απουσίας του δημάρχου τα καθήκοντα εκτελεί ο κ. Γιάννης Γεωργολόπουλος που τον αναπληρώνει ο κ. Βαγγέλης Κοσμάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *