ΕΚΤΑΚΤΟ: Σοκ στο Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων – Βρέθηκε νεκρή 21χρονη κοπέλα!

Είδηση που πραγματικά προκαλεί σοκ έγινε γνωστή πριν από λίγο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalaola.gr πριν από λίγο στο Μικρό Κεφαλόβρυσο βρέθηκε νεκρή μια κοπέλα 21 ετών.

Την κοπέλα βρήκε νεκρή στο σπίτι της ο θείος της. Η 21χρόνη το τελευταίο διάστημα έμεινε μόνη της, αφού οι γονείς της για επαγγελματικούς λόγους βρίσκονται σε νησί. Προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Έτσι ενημέρωσαν το θείο της κοπέλας που βρέθηκε μπροστά στην εικόνα σοκ.

Στο σημείο βρίσκεται η Ασφάλεια Τρικάλων, ενώ όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις αυτές η νεκροψία θα ρίξει φως στις συνθήκες του τραγικού συμβάντος.

Τα νεότερα με την τραγωδία του θανάτου της 22χρόνης φοιτήτριας

Τα νεώτερα για την τραγωδία από τον θάνατο της 22χρόνης τρικαλινής είναι σπαρακτικά. Η κοπέλα ήταν μοναχοπαίδι και οι γονείς της ζουν μόνιμα στην Πάρο για επαγελματικούς λόγους.

Η ίδια ήταν φοιτήτρια στον 3ο έτος στο Πανεπιστήμιο Ψυχολογίας Αθηνών. Σύμφωνα με την Αστυνομία που βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή στο σπίτι της στο Μικρό Κεφαλόβρυσο, όπου έμεινε μόνη της, ο θάνατός της οφείλεται σε απαγχονισμό.

Να θυμίσουμε ότι την κοπέλα την βρήκε νεκρή ο θείος της, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από τους γονείς της ότι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της. Τότε αυτός έσπασε την πόρτα του σπιτιού και βρέθηκε μπροστά στο τραγικό θέαμα.

Ήδη την σορό της κοπέλας έχει πάρει Γραφείο Τελετών και βέβαια αυτή τη στιγμή στο χωριό επικρατεί σπαραγμός!

Πηγή άρθρου: trikalaola.gr