Έλαμψε ο χώρος του Αγίου Νικολάου Κρήνης ενόψει της έναρξης των εργασιών

Θετική ανταπόκριση του Δήμου Φαρκαδόνας στο αίτημα που μεταβίβασε ο πρόεδρος της κοινότητας Σπύρος Μάγγος μετά από επικοινωνία με την προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κ. Μαντζανά

Άμεσα πράξη έγινε το αίτημα που μετέφερε η προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Τρικάλων για τον καθαρισμό του αύλειου χώρου αλλά ταυτόχρονα και περιμετρικά του Βυζαντινού Ναού του Αγίου Νικολάου Κρήνης. Η κα Κρυσταλία Ματζανά, με αφορμή την μελλοντική εκκίνηση των εργασιών στο Ιερό Ναό, μετέφερε το αίτημα του καθαρισμού στον πρόεδρο της κοινότητας Κρήνης κ. Σπύρο Μάγγο, ο οποίος με τη σειρά του το διαβίβασε στον δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπύρο Αγναντή. Το αίτημα έγινε άμεσα αποδεκτό με την αποστολή ομάδας υπαλλήλων της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Φαρκαδόνας που φρόντισαν για την καθαριότητα του χώρου, ώστε σύντομα να είναι προσβάσιμος και καθαρός για την έναρξη των εργασιών.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του καθαρισμού, ο Σπύρος Μάγγος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμο Φαρκαδόνας, τους υπαλλήλους καθαριότητας για τον ζήλο που έδειξαν και τον δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπύρο Αγναντή για τις άμεσες ενέργειες, τονίζοντας ότι η συνεργασία που αναπτύσσεται όλους αυτούς τους μήνες είναι αγαστή και βοηθά στην προώθηση και επίλυση κάθε ζητήματος που προκύπτει.