Ελένη Χαλβατζά προς Θανάση Μεριβάκη: «θα πρέπει επιτέλους να καταλάβετε πως δεν είστε πλέον εσείς δημοτική αρχή»

Ήρθε να τον «επιπλήξει» για τις αναρτήσεις που αφορούν έργα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας τις αντιδράσεις του πρώην δημάρχου

Το ήρεμο κλίμα του 1ου τακτικού δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας ήρθε να ταράξει η ξαφνική θα έλεγε κανείς παρέμβαση της επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κα Ελένης Χαλβατζά λίγο πριν τη λήξη της συνεδρίασης με τα βέλη της να στρέφονται στον πρώην δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη. Ευθέως ήρθε να τον «επιπλήξει» για τις αναρτήσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τα έργα τα οποία υλοποιούνται προκαλώντας την άμεση αντίδραση του πρώην δημάρχου.

«Κύριε Μεριβάκη σταματήστε να ανεβάζετε τα έργα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα πρεπει να καταλάβετε πως τελιώσατε ως δημοτική αρχή», ανέφερε λίγο πριν το τέλος της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου η κα Ελένη Χαλβατζά για να λάβει την απάντηση δια στόματος Θανάση Μεριβάκη.

«Λυπάμαι που είσαι και φίλη μου. Δεν πρόσεξες τι ανεβάζω. Ανεβάζω και αναφέρων το Δήμο Φαρκαδόνας κι όχι την δημοτική αρχή Θανάση Μεριβάκη. Και εξάλλου τα έργα είναι δικά μας κι όχι δικά σου.», ανέφερε ο πρώην δήμαρχος.

Από την πλευρά του πάντως ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Β. Κουκώνης σημείωσε ότι η συνεδρίαση ήταν βατή, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα επιτρέψει να συμβούν όσα συνέβαιναν στα δημοτικά συμβούλια της περασμένης περιόδου.