Ελένη Στεργίου Μπότη: Με ομοψυχία και πίστη όλα είναι κατορθωτά

Στο νόημα της εθνικής επετείου της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, ενός μεγάλου σταθμού της μακραίωνης ιστορίας μας, αναφέρεται σε μήνυμα η δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας κα Ελένη Στεργίου Μπότη. Η ίδια αναφέρεται στον διπλό εορτασμό, της εθνικής επετείου και του Ευαγγελισμού, που αποτελεί, όπως αναφέρει ημέρα πίστης και ελπίδας. “Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την εθνική επέτειο της ελληνικής επανάστασης του 1821. Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την ημέρα που μια χούφτα Ελλήνων με θάρρος, πίστη και τόλμη όρθωσαν ανάστημα στην Οθωμανική αυτοκρατορία που πολιορκούσε την Ελλάδα για 400 ολόκληρα χρόνια.

Σήμερα τιμούμε τους ήρωες που με βαθιά πίστη, αξίες, ιδανικά, θυσιάστηκαν υπέρ πατρίδος.

Ευθύνη όλων και ταυτόχρονα βαρύ χρέος να διατηρήσουμε το μήνυμα των αγώνων σε κάθε επίπεδο, προσωπικό και συλλογικό. Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε χρειάζεται θάρρος, ομοψυχία, αγώνας για να ξεπεράσουμε τις πληγές της πανδημίας και των καταστροφικών σεισμών.

Η 25 Μαρτίου αποτελεί διπλή εορτή.

Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Το θεάρεστο μηνύματα του Αρχαγγέλου Γαβριήλ, ας φωλιάσει στις καρδιές όλων μας. Ας αποτελέσει την απαρχή της ελπίδας, της αναγέννησης, της ομοψυχίας και της αλληλεγγύης.

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα.”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *