Έμπρακτη στήριξη σε όσους έχουν την ανάγκη μας

Επιχείρηση προστασίας μιας γυναίκας στο Κεραμίδι που βρέθηκε από την Αθήνα στο χωριό και χρειαζόταν ένα χώρο να διαμείνει

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση του προέδρου του Κεραμιδίου κ. Βασίλη Θεοδώρου και των αντιδημάρχων κ.κ. Σπύρου Αγναντή, Ελένη Στεργίου – Μπότη και Βαγγέλη Κοσμά, μπροστα στην ανάγκη μιας γυναίκας που βρέθηκε στο χωριό από την Αθήνα.

Η γυναίκα αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα και να επισκεφτεί συγγενικά της πρόσωπα που ζουν στο Κεραμίδι, για να προστατευτεί από την απειλή του κορονοϊού. Εντούτοις  η γυναίκα δεν έγινε δεκτή από τους συγγενείς της, υπό το φόβο διασποράς του κορονοϊού με συνέπεια αρχικά να περιφέρεται στο χωριό και στην συνέχεια να παραμένει εκτεθειμένη στο κρύο, βρίσκοντας καταφύγιο στο γήπεδο του οικισμού. Άμεσα ο πρόεδρος του χωριού ειδοποίησε το Δήμο, όπου στήθηκε επιχείρηση προκειμένου να εξευρεθεί χώρος για προσωρινή φιλοξενία.

Επιλέχτηκε το πρώην δημοτικό σχολείο Κεραμιδίου, όπου διαμορφώθηκε αίθουσα για την φιλοξενία. Πρόεδρος και αντιδήμαρχοι τοποθέτησαν σώμα θέρμανσης ενώ προσέφεραν φαγητό στην γυναίκα. Η γυναίκα θα φιλοξενηθεί στο χώρο για όσο χρειαστεί.

Κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη όλων μας.  

KRINI LIVE