Έμπρακτο ευχαριστώ από την επιχείρηση «ICHALIA FRUIT» του κ. Βασίλη Τσιάντου

Kalokairina-frouta-810x405-1-760x390.jpg

Η εταιρία που εδρεύει στους Γεωργανάδες προσέφερε 500 κιλά φρούτα για τους υπαλλήλους του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας, του Α.Τ. Φαρκαδόνας και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Οιχαλίας ως ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον αγώνα που δίνουν ενάντια στην πανδημία αλλά και την ασφάλεια της περιοχής μας

Πολλοί από εμάς τις τελευταίες εβδομάδες εργαζόμαστε από το σπίτι μέσω τηλεργασίας, αποφεύγοντας να έρθουμε σε επαφή με πολυκοσμία, απομακρύνοντας κάθε κίνδυνο επαφής με τον κορονοϊό. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με πολλούς υπαλλήλους που εργάζονται σε διάφορους κλάδους, όπως της υγείας και της ασφάλειας, που εργάζονται νυχθημερόν για όλους εμάς.

Για τους ανθρώπους με τις λευκές μπλούζες που δίνουν καθημερινά μάχη με την πανδημία, για τους ανθρώπους των σωμάτων ασφαλείας που περιπολούν για να νιώθουμε ήσυχοι από διάφορους κινδύνους.

Για όλους αυτούς τους ανθρώπους και δη για τους υγειονομικούς μας, που θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και την υγεία τους αλλά δεν οπισθοχωρούν, τους τελευταίους μήνες υπάρχει ένα κίνημα συμπαράστασης και αλληλεγγύης, ένα κίνημα συλλογικό αλλά και ατομικό, που μεταφέρει με όποιο μέσο και τρόπο μπορεί το ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους.

Αυτό έπραξε και η Εταιρία Επεξεργασίας και Εξαγωγής Φρούτων «ICHALIA FRUIT» με έδρα και δραστηριοποίηση τους Γεωργανάδες Τρικάλων. Η εταιρία προσέφερε στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας και στο Πυσοσβεστικό Κλιμάκιο Οιχαλίας 500 κιλά φρούτων τα οποία θα διανεμηθούν στους υπαλλήλους. Φρούτα τα οποία θα γεμίσουν βιταμίνες στους υπαλλήλους, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό στις δύσκολες και επώδυνες ημέρες που διανύουμε.  

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης Βασίλειος Τσιάντος, με την ενέργειά του, φρόντισε να μεταφέρει την ευγνωμοσύνη του στους υπαλλήλους των τριών Υπηρεσιών που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα. Όπως εξηγεί η ενέργεια του αποτελεί την αρχή μιας σειράς νέων, μελλοντικών πρωτοβουλιών. Πρωτοβουλίες που δείχνουν το κοινωνικό πρόσωπο των τοπικών επιχειρήσεων που αναγνωρίζουν το σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζουν γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό και λοιπό προσωπικό στην υγεία αλλά και οι υπάλληλοι των σωμάτων ασφαλείας.

perifereia.gif