Εμβόλιο κορονοϊού: Τιμή μου να με επιλέξουν δηλώνει η πρώτη Ελληνίδα νοσηλεύτρια που εμβολιάστηκε

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε

Το δικό της ξεχωριστό μήνυμα έδωσε μέσω του protothema.gr η Εφη Καμπισιούλη, η πρώτη Ελληνίδα που εμβολιάστηκε: «Ήταν τιμή μου να με επιλέξουν. Είναι η αρχή του τέλους της πανδημίας».

Η ίδια περιέγραψε πώς βίωσε τον εμβολιασμό δηλώνοντας ιδιαίτερα συγκινημένη: «Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί επιλέχτηκε μια νοσηλεύτρια να ηγηθεί αυτής της τόσο σημαντικής και ιστορικής ημέρας για τη χώρα μας!».

Σύμφωνα με την νοσηλεύτρια «μέχρι να δούμε φως στο τούνελ έχουμε παρά πολύ δρόμο μπροστά μας. Μέχρι τότε πρέπει να τηρούμε τα μέτρα. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Απλά σήμερα γυρίζουμε σελίδα για να είμαστε ξανά ελεύθεροι».

Όσο για τον κ. Γιοβανίδη, τον 88χρονο που εμβολιάστηκε δεύτερος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μετά τον εμβολιασμό του η Δόμνα Μιχαηλίδου, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ήταν ο ίδιος που εκδήλωσε το ενδιαφέρον να είναι από τους πρώτους που θα εμβολιαστούν.

Η κ. Μιχαηλίδου, τόνισε μάλιστα ότι δεν φοβήθηκε καθόλου, ούτε πόνεσε και έχει ήδη επιστρέψει στο Κέντρο στο οποίο φιλοξενείται.

protothema.gr: