Εν αναμονή και οι Φαρκαδόνιοι υποψήφιοι του λοιπού επικουρικού προσωπικού

Ανακοινώθηκαν από την 5η ΥΠΕ αλλά κι όλες τις Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας οι νέες λίστες των υποψηφίων και αναμένονται οι προσλήψεις στην Υγεία

Εν αναμονή βρίσκονται εκατοντάδες υποψήφιοι, ταυτόχρονα και της ευρύτερης περιοχής Φαρκαδόνας, οι οποίοι το προηγούμενο δεκαπενθήμερο είχαν καταθέσει αίτηση για το λοιπό επικουρικό προσωπικό στην Υγεία. Από το βράδυ της Δευτέρας ανακοινώθηκαν οι νέοι πίνακες με την μοριοδότηση των υποψηφίων, προκειμένου οι ΥΠΕ, ταυτόχρονα και η 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας να ξεκινήσουν σύμφωνα με τις ανάγκες, τις προσλήψεις για τα Κέντρα Υγείας, τα Νοσοκομεία και τους λοιπούς φορείς.

Όπως κατάγραψε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» μέσω ρεπορτάζ κατά την έναρξη της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων-δικαιολογητικών, η τρίτη φάση δεν περιλάμβανε το σύνολο των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, τόσο της Θεσσαλίας, όσο και επικράτειας. Στην παρούσα φάση, επιλέξιμες θέσεις είχε σε ορισμένες ειδικότητες, τις οποίες καλούνταν να επιλέξουν οι υποψήφιοι. Στις συγκεκριμένες επιλέξιμες ειδικότητες, οι λίστες από τις προηγούμενες φάσεις είχαν ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα οι ΥΠΕ να ξεκινήσουν εκ νέου τις διαδικασίες ενίσχυσης των πινάκων.

Πλέον οι ΥΠΕ σύμφωνα με τις ανάγκες που θα παρατηρούνται σε προσωπικό θα καλούν τους υποψηφίους, βάσεις της σειράς μορίων τους για πρόσληψη. Σε περιπτώσεις που εντοπίζονται λάθη στις αιτήσεις, κάτι ανάλογο που είχε παρατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό πανελλαδικά στις δυο παρελθούσες κλητεύσεις του Μαρτίου και του Ιουλίου, οι υποψήφιοι προσπερνιούνται και αναζητείται η ορθή αίτηση που συμβαδίζει με τα οριζόμενα στην κλήτευση.