Ένα γνώριμο πρόσωπο για την Οιχαλία και την ευρύτερη περιοχή ανέλαβε το τιμόνι του Γυμνάσιου

Νέος διευθυντής του σχολείου ο πρώην γυμναστής-προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Οιχαλίας στον Τομέα της Πάλης, Δημήτρης Ζαϊράκης

Τη σκυτάλη από την μέχρι πρότινος διευθύντρια του γυμνασίου Οιχαλίας κα Ρούλα Σκανδάλη έλαβε προ ημερών ο εκπαιδευτικός κ. Δημήτριος Ζαϊράκης. Πλέον ο ίδιος θα εκτελεί τα χρέη του διευθυντή στο σχολείου μετά την συνταξιοδότηση της κα Σκανδάλη.

Ο κ. Ζαϊράκης είναι ένας δραστήριος εκπαιδευτικός, αρκετά γνωστός και αγαπητός στην περιοχή της Οιχαλίας αλλά και ευρύτερα. Επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην Οιχαλία πλέον ως διευθυντής. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο κ. Ζαϊράκης υπήρξε την δεκαετία του 90 προπονητής στον Αθλητικό Σύλλογο Οιχαλίας στον Τομέα της Ελληνορωμαϊκής Πάλης. Κατά την ενασχόλησή του, τότε ως γυμναστής-προπονητής του Συλλόγου προσπάθησε μαζί με διοίκηση και αθλητές με αποτέλεσμα να γραφούν χρηστές επιτυχίες σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο και σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Σήμερα διατηρεί ισχυρές φιλίες στην Οιχαλία και στην ευρύτερη περιοχή και αποτελεί ένα άκρως αγαπητό πρόσωπο. Δραστήριος και με διάθεση για προσφορά, ξεκινά μια νέα πορεία στην Οιχαλία έχοντας στο πλευρό του, τους συνάδελφους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των παιδιών.

Από το ΚΡΗΝΗ LIVE ευχές για καλή επιτυχία στο έργο του και επίτευξη όλων των στόχων που θέτει για τα επόμενα χρόνια που θα κρατά το τιμόνι του σχολείου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *