Ένα «μαγικό» μείγμα τροφής που κάνει τις κότες να γεννούν όλο το χρόνο

Το μείγμα διατίθεται από την Βιοτεχνία Ζωοτροφών «Χαλβατζά» στην Οιχαλία και υπόσχεται εγγυημένα αποτελέσματα ώστε το καλάθι μας να μην μείνει ποτέ από αυγά

Σταμάτησαν οι κότες να γεννούν αυγά λόγω καλοκαιριού και υψηλών θερμοκρασιών; Μήπως τους λείπει κάτι οργανικό που σαφώς και δεν τον γνωρίζετε μιας και δεν είστε ειδικοί, και συμβάλει ώστε τα πτηνά να μην γεννούν αυγά;

Τώρα υπάρχει τρόπος για να αποφύγουμε όλα τα προαναφερόμενα και να κάνουμε τις κότες να γεννούν ασταμάτητα και τα αυγά να φτάνουν στο τραπέζι μας.

Μια επίσκεψη στην εταιρία ζωοτροφών «Χαλβατζά» που εδρεύει στην Οιχαλία ή ακόμη κι ένα τηλέφωνο είναι αρκετά για να μας πείσουν και να δούμε πραγματικά τις κότες μας να γεννούν και να παράγουν τα αυγά για το σπίτι μας ή κάποιο δικό μας άτομα.

Η Βιοτεχνία «Χαλβατζά» έρχεται να παράξει με εγγυημένα, ντόπια αγροτικά προϊόντα το δικό της μείγμα ζωοτροφών που βοηθά τις κότες μας να παράγουν αυγά όλο το χρόνο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Το μείγμα αποτελείται από σιτηρά, δημητριακά, ψυχανθή και πολλά άλλα σημαντικά διατροφικά στοιχεία.

Μυστικά καλής διατροφής για τα πτηνά που μόνο η Βιοτεχνία Ζωοτροφών «Χαλβατζά» γνωρίζει με εγγυημένα αποτελέσματα.

KRINI LIVE