Ένα σπουργίτι κέρδισε την αγάπη και την εμπιστοσύνη ενός Φαρκαδόνιου

Ένας κάτοικος της Φαρκαδόνας, ο ελευθεροεπαγγελματίας Θανάσης Πάτσιος, δημιούργησε ένα ξεχωριστό φίλο, ένα σπουργίτι που κατάφερε να το εξημερώσει και να το έχει καθημερινά δίπλα του, στο μαγαζί που διατηρεί στην περιοχή μας

Ίσως για πολλούς να φαντάζει απίστευτο, ωστόσο είναι αληθινό και στο άκουσμά του, προκαλεί, θαυμασμό, έκπληξη και περιέργεια.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» ένας κάτοικος της Φαρκαδόνας, ο ελευθεροεπαγγελματίας, Θανάσης Πάτσιος, δημιούργησε ένα ξεχωριστό φίλο, ένα σπουργίτη που κατάφερε να το εξημερώσει και να το έχει καθημερινά δίπλα του, στο μαγαζί που διατηρεί στην περιοχή μας.

Όπως μας ανέφερε ο ίδιος, λίγους μήνες πιο πριν το πουλί άρχισε να επισκέπτεται το κατάστημα που διατηρεί στην Φαρκαδόνα με οικοδομικά υλικά. Αν και στην αρχή έδειχνε φοβισμένο, ο κ. Πάτσιος προσπάθησε να καθησυχάσει προσφέροντας ψίχουλα αλλά και νερό, όπως επίσης και σποράκια. Προσπάθησε πολύ για πείσει το μικρό σπουργίτι, ότι δεν πρόκειται να του κάνει κακό και κατάφερε μιας και το πουλί κέρδισε άμεσα την εμπιστοσύνη.

Πλέον το πουλί βρίσκεται στο κατάστημα ακολουθώντας τον κ. Πάτσιο σε κάθε του βήμα. Μάλιστα το πουλί ημέρεψε τόσο πολύ, που τρώει πλέον την τροφή στο χέρι του φίλου του, αλλά δεν διστάζει να κάθεται εν ώρα ηρεμίας και στους ώμους του.

Από τα περίεργα και άκρως ασυνήθιστα περιστατικά, τα οποία οφείλονται στην αγάπη που παίρνουν τα ζώα και τα πουλιά από τον άνθρωπο…