Ένας πολυετής κύκλος έφτασε στο τέλος για την νηπιαγωγό του Διασέλλου Γιώτα Μπουρνάκα

Μετατίθεται στη Λάρισα η κα Γιώτα Μπουρνάκα, δηλώνοντας ότι φεύγει από το Διάσελλο με τις καλύτερες εμπειρίες

Βοήθησε δεκάδες παιδάκια του Διάσελλου στα πρώτα τους βήματα στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Με τις γνώσεις και την διδακτική εμπειρία κατάφερε πολλά για τους μαθητές της αλλά και το σχολείο.

Ο λόγος για την νηπιαγωγό του νηπιαγωγείου Διασέλλου κα Γιώτα Μπουρνάκα, η οποία μετά από 10 χρόνια διδακτικής παρουσίας στο χωριό μετατίθεται στη Λάρισα. Με ένα συγκινητικό μήνυμα η νηπιαγωγός αποχαιρετά νυν και πρώην μαθητές, τους κατοίκους της κοινότητας και τους γονείς, δηλώνοντας ότι φεύγει από το χωριό με τις καλύτερες εμπειρίες. “Με βαθιά συγκίνηση και απερίγραπτη χαρά μετά από 10 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία μου μετάθεση στο νηπιαγωγείο Διασέλλου Τρικάλων, μετατίθεμαι στο Νομό Λάρισας. Για όλο αυτό το πανέμορφο ταξίδι θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Διευθυντή Π.Ε. Ν. Τρικάλων κ. Χρήστο Τρικάλη και όλους εκείνους που στάθηκαν αρωγοί σε κάθε δύσκολη στιγμή, το Δήμο Φαρκαδόνας για το αμέριστο και ακατάπαυστο ενδιαφέρον του και φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γονείς και τους κατοίκους του Διασέλλου Τρικάλων για το αξιόλογο ήθος, την διαρκή συμπαράσταση αλλά και αγάπη που έδειξαν τόσα χρόνια για το πρόσωπό μου, βοηθώντας με να πραγματοποιώ το έργο μου που δεν ήταν απλώς η εκπαιδευτική διαδικασία. Με τους κατοίκους του χωριού μέσα στα τόσα χρόνια γίναμε μια οικογένεια, μια γροθιά, μια ομάδα με κοινούς στόχους που βρισκόμασταν σε καθημερινή επαγρύπνηση για το συλλογικό συμφέρον του χωριού. Νιώθω ευγνώμων και ευλογημένη για τις στιγμές και τα συναισθήματα που έχουμε μοιραστεί τόσο με τα παιδιά όσο και με τους γονείς καθώς αποτελεί για μένα μια εμπειρία ζωής. Σαφώς επειδή η οικογένεια είναι ένας διηνεκής δεσμός η αποχώρηση μου από το χωριό δεν διακόπτει τους δεσμούς μου με την οικογένεια του Διασέλλου αλλά την ενισχύει διατηρώντας ανεξίτηλη τη σημασία της σε βάθος χρόνου. Μακάρι όλοι οι εκπαιδευτικοί να βιώσουν τόσο όμορφα και ανεκτίμητα συναισθήματα που σε εξελίσσουν σαν άνθρωπο, σαν εκπαιδευτικό αλλά και σαν γονιό.

Το ευχαριστώ μου τεράστιο και η εκτίμηση μου ακόμη σπουδαιότερη.”, αναφέρει σε σχετικό μήνυμα η νηπιαγωγός.

Από την πλευρά μας, όλη η συντακτική ομάδα της ΚΡΗΝΗ LIVE αποχαιρετούμε την κα Μπουρνάκα, νιώθοντας ιδιαίτερα τυχεροί για την συνεργασία που αναπτύξαμε την τελευταία 10ετια από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας μας. Αισθανόμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που αναπτύξαμε μια γόνιμη συνεργασία με μια εκπαιδευτικό με πολύπλευρο έργο, ήθος και πλούσια κατάρτιση, που συνέβαλε τα μέγιστα για την αναβάθμιση του μικρού σχολείου του ημιορεινού μας Διασέλλου.