Ενεργοί πολίτες με ελεύθερο πνεύμα διεκδικούν την τοπική κοινότητα Κρήνης

Ανεξάρτητα και μαχητικά για την τοπική κοινότητα Κρήνης από ανθρώπους που πασχίζουν για το χωριό τους

Ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο και υπερψηφίσουν το συνδυασμό της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών απευθύνουν οι: Αργυρίου Αργύρης, Γκοντουλα Θεοδώρα, Μάγγος Σπύρος, Μαματσα Μαίρη, Ξάνθου Κωσταντίνος, Σταμουλάκη Έφη, Στεργιανος Κώστας,Τρύπας Σάκης.

Κατέρχονται με τοπικό ψηφοδέλτιο στην Κρήνης και διεκδικούν με αξιώσεις την τοπική κοινότητα. Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η αγάπη για τον τόπο μας και η αγωνία για το μέλλον του, ήταν η αιτία να πάρουμε την πρωτοβουλία για μία ανεξάρτητη παρέμβαση στις δημοτικές εκλογές για την τοπική κοινότητα της Κρήνης.

Πιστεύουμε μόνο ως ενεργοί πολίτες με ελεύθερο πνεύμα και με αρχές τη διαφάνεια, το ήθος και τη δημοκρατία μπορούμε να ελπίζουμε σε μία ουσιαστική παρέμβαση στο κοινωνικό και δημοτικό γίγνεσθαι. 

Είναι μία πρωτοβουλία που καθορίστηκε αυθόρμητα σαν αναγκαιότητα στη μικρή μας κοινωνία χωρίς να περιμένουμε τον διορισμό τοπικών υποψηφίων. 

 Ευελπιστούμε σε έναν ουσιαστικό προεκλογικό διάλογο, με όλους ανεξαρτήτως τους διεκδικητές του Δήμου μας για την ανάδειξη και λύση των μειζόνων προβλημάτων. 

Καλούμε τους πολίτες της Κρήνης να υπερψηφίσουν τη δικιά τους κίνηση και δηλώνουμε ότι πρόθεσή μας είναι η αγαστή συνεργασία με όποια δημοτική αρχή εκλεγεί.».