Ενεργοποιήθηκε η Επιτροπή για την αποτίμηση των ζημιών από το σεισμό σε επιχειρήσεις

Η επιτροπή θα ελέγξει τις επιχειρήσεις που υπέστησαν ζημιές από τους σεισμούς της 3ης και 4ης Μαρτίου και κατέθεσαν την ανάλογη αίτηση…Όσοι δεν υπέβαλλαν μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕΤ

Από τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις της 3ης και 4ης Μαρτίου δεν επλήγησαν μονάχα οι οικίες. Αντίστοιχα μεγάλες ή μικρότερης έκτασης ζημιές σημειώθηκαν και σε επαγγελματικούς χώρους και επιχειρήσεις, κτίρια, εμπορεύματα, μηχανολογικό εξοπλισμό και πρώτες ύλες.

Σύμφωνα με την  «ΚΡΗΝΗ LIVE» σήμερα και με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη ενεργοποιήθηκε η Επιτροπή για την καταγραφή και εκτίμηση των ζημιών σε κτηριακές εγκαταστάσεις, μηχανολογικό εξοπλισμό, εμπορεύματα, πρώτες ύλες. Η Επιτροπή αναμένεται να επισκεφτεί το σύνολο των Δήμων του νομού, ταυτόχρονα και το Δήμο Φαρκαδόνας, που μετρά μεγάλες καταστροφές και σε επιχειρήσεις.

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων καλεί το Δήμο Φαρκαδόνας αν υπάρχουν αιτήσεις επιχειρήσεων που έχουν υποβληθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες να τις κοινοποιήσουν στην ΠΕΤ καθώς επίσης να ενημερώσουν κι εκείνους που δεν υπέβαλλαν αν ενδιαφέρονται να το πράξουν απευθυνόμενοι στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.