Ενίσχυση του Ενοριακού Παντοπωλείου Φαρκαδόνας με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Τις ευχαριστίες προς την υπεύθυνη της εταιρίας «ΠΑΣΤΡΙΚΟ – ΧΟΝΤΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ» Φιλοθέη Χαλβατζά εκφράζει ο υπεύθυνος του ενοριακού παντοπωλείου Φαρκαδόνας π. Αθανάσιος Κούτσιας

Σε σημαντική προσφορά από τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προχώρησε η υπεύθυνη της εταιρίας «ΠΑΣΤΡΙΚΟ» Φιλοθέη Χαλβατζά στο Ενοριακό Παντοπωλείο του Δήμου Φαρκαδόνας. Η κα Χαλβατζά βαδίζοντας προς τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, αποφάσισε να στηρίξει το θεάρεστο έργο του Ενοριακού Παντοπωλείου Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Φαρκαδόνας, δείχνοντας την ευαισθησία και το φιλανθρωπικό πρόσωπο, εκείνο που προήγαγε ο Χριστός κατά την επίγεια παρουσία του. Αλληλεγγύη, υποστήριξη και αγάπη προς τον πλησίον που έχει ανάγκη βοηθείας. Κατά αυτό τον τρόπο η ίδια και οι συνεργάτες της προσέφεραν την αγάπη τους, προκειμένου μέσω του εφημέριου του ναού αυτή να μεταφερθεί σε όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα και στερούνται ακόμη και των βασικών για την επιβίωσή τους.

Από την πλευρά του ο εφημέριος του ναού και υπεύθυνος του ενοριακού παντοπωλείου π. Αθανάσιος Κούτσιας, ευχαριστεί δημόσια την κα Χαλβατζά, κι εύχεται και στην οικογένεια τους, ο Θεός να ανταποδώσει στο μέγιστο την αγάπη που έδειξαν στον πλησίον τους.