«Ενότητα» και «ομόνοια» ζήτησε από τη Φαρκαδόνα ο Γιάννης Σακελλαρίου

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα παρουσίασε σε μια μεγάλη εκδήλωση το συνδυασμό και τις προτεραιότητες που θέτει ως υποψήφιος δήμαρχος

Την προεκλογική εκστρατεία άνοιξε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα από το κέντρο της Φαρκαδόνας ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πνοή δημιουργίας» κ. Σακελλαρίου μίλησε σε ένα πολυπληθές κοινό, παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες του συνδυασμού.

Στην διάρκεια της ομιλίας του ο υποψήφιος δήμαρχος ανέλυσε το όραμα και το σχέδιο του για το δήμο, δίνοντας βαρύτητα στην ανάγκη να αλλάξει η εικόνα του Δήμου και η νοοτροπία που κυριαρχεί μέσα από την αλλαγή προσώπων και την εφαρμογή νέων ιδεών και πρακτικών.

Έδωσε ιδιαίτερη σημασία στη «ενότητα» και «ομόνοια» που πρέπει να κυριαρχήσει προκειμένου ο Δήμος να μπορέσει να ακολουθήσει μια νέα τροχιά ανάπτυξης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού στην ομιλία του διαβεβαίωσε ότι το ψηφοδέλτιο είναι έτοιμο και απομένουν κάποιες μικρές που θα διευθετηθούν σύντομα και θα υπάρξει ανακοίνωση του, ενώ τόνισε πως η «Νέα Πνοή» είναι πέρα από πολιτικά κόμματα.

Ζήτησε απ’ όλους να σταθούν δίπλα του σε αυτή τη νέα του προσπάθεια και υποσχέθηκε πως θα κάνει κάθε τι δυνατό προκειμένου οι νέοι να παραμείνουν στον τόπο τους και να δημιουργήσουν.

Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που πλαισιώνουν το συνδυασμό του.