Ενθουσίασε το νέο χορευτικό τμήμα των Σερβωτών

Συμμετείχε παρουσιάζοντας τοπικούς χορούς στην εκδήλωση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Σερβωτών

Τις καλύτερες των εντυπώσεων άφησε η εμφάνιση του νεοσύστατου, χορευτικού τμήματος ενηλίκων Σερβωτών, που πραγματοποίησε την «παρθενική» του εμφάνιση σε εκδήλωση την περασμένη Παρασκευή, στην διάρκεια της διοργάνωσης του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Σερβωτών.

Το χορευτικό συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο κέντρο του χωριού με την μουσική συμμετοχή των καλλιτεχνών, Μάκη Τσίκο, Κώστα Αντωνίου, Γιώτα Γρίβα και Γιάννη Καψάλη.

Το νεοσύστατο χορευτικό τμήμα του χωριού, παρουσίασε ένα πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκομένους που χειροκρότησαν την προσπάθεια. Εντυπωσιακή υπήρξε και η εμφάνιση των χορευτών με τοπικές στολές που έδωσαν παραδοσιακή νότα στο σκηνικό.

Τις ευχές προς τα μέλη του χορευτικού, αλλά και τα συγχαρητήρια για την άψογη εμφάνιση και το ταλέντο έδωσαν οι δυο Μητροπολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση κ.κ. Χρυσόστομος, Τρίκκης και Σταγών και Κυριάκος, Ναζαρέτ που βρέθηκε στα Τρίκαλα, κομίζοντας το Απότμημα του Τιμίου Ξύλου από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Τις ευχές και τις ευχαριστίες προς το χορευτικό απηύθυνε και ο εφημέριος του χωριού π. Βασίλειος, ο οποίος και παρότρυνε τα μέλη να συνεχίσουν την προσπάθεια, υπηρετώντας και αναδεικνύοντας τον πολιτισμό και την τοπική παράδοση.