Εντείνονται οι προετοιμασίες για την εκδήλωση του Γεωπονικού Συλλόγου Τρικάλων

Στη διάρκεια της ημερίδας που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει αναφορά στο παρόν και το μέλλον της μελισσοκομίας

Στο ζενίθ συνεχίζουν να βρίσκονται οι προετοιμασίες της διοίκησης του Γεωπονικού Συλλόγου Τρικάλων για την διοργάνωση της ημερίδας που σχετίζεται με την μελισσοκομία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:30 στην που στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1). 

Στην εκδήλωση το ενδιαφέρον αναμένεται να επικεντρωθεί στο παρόν και το μέλλον της μελισσοκομίας ενώ θα τεθούν προς συζήτηση και τα προβλήματα που αφορούν τον κλάδο.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα τοποθετηθούν επιστήμονες με πλούσια δράση στο χώρο και συγκεκριμένα οι: Χαριστός Λεωνίδας – Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής, Τμήμα Μελισσοκομίας (ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ): “Νεότερα ερευνητικά δεδομένα ενάντια στο Varroa”.

Ασούτης Διδάρας Νικόλαος – ΕΦΕΤ: “Υγιεινή & Ασφάλεια Προϊόντων Μέλισσας”. Καρατάσου Κατερίνα – Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος: “Αντιμετώπιση Ασθενειών”. Μανούρας Αθανάσιος – Παν. Θεσσαλίας / Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας: “Ελληνικό Μέλι. Ταυτότητα και Διατροφική Αξία”.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και συμμετέχουν το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Κεντρικής Ελλάδας και ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Τρικάλων.