Έντονες διαμαρτυρίες των γονιών του 31ου δημοτικού σχολείου Τρικάλων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου διαμαρτύρεται καθώς από τους 194 μαθητές, οι 52 δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης καθώς δεν κατέχουν Η/Υ

Την έντονη διαμαρτυρία τους εκφράζουν οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών του 31ου δημοτικού σχολείου Τρικάλων «Κώστας Βάρναλης» σχετικά με την αυριανή έναρξη του προγράμματος εκπαίδευσης και στα διδακτήρια της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρουν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου από τους 194 μαθητές οι 52 δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα και δεν θα έχουν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό της ασύγχρονης εκπαίδευσης. Υποστηρίζουν δε, ότι ένας ανάλογος αριθμός ισχύει και για τα υπόλοιπα σχολεία του νομού.

Σαν σύλλογος γονέων του 31ου δημοτικού σχολείου Τρικάλων διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό μαθητών από την εκπαίδευση και ζητούν την άμεση παροχή ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλους τους μαθητές ώστε να μπορούν όλοι ισότιμα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα. Ζητούν την παροχή ηλεκτρονικών υπολογιστών σήμερα και όχι τέλος Δεκέμβριου, όπως δήλωσε η Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας κα. Γκίκα.

Η πρώτη επίσημη διαμαρτυρία από σχολείο του νομού και αναμένονται κι άλλες καθώς το πρόβλημα δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο σχολείο, αλλά το σύνολο των διδακτηρίων του νομού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *