Συναντήσεις και επαφές από άκρη σε άκρη του Δήμου ξεκίνησε ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και διεκδικητής του δευτέρου γύρου των εκλογών «οργώνει» τα χωριά και λαμβάνει ενθαρρυντικά μηνύματα από τους πολίτες 

Νέο κύκλο επαφών ξεκίνησε ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και διεκδικητής του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, Μιχάλης Μπαγιώτης.

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα», συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους επισκέπτονται χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας και συνομιλούν με τους κατοίκους χωριών, ευχαριστώντας για την στήριξη που παρείχαν στο συνδυασμό την περασμένη Κυριακή, ζητώντας παράλληλα να συνεχίσουν τον αγώνα μαζί, αφού τίποτε δεν τελείωσε ακόμη, μιας και υπάρχει ο επαναληπτικός γύρος της ερχόμενης Κυριακής

«Ο Δήμος Φαρκαδόνας και τα χωριά ζητούν Νέο Ξεκίνημα. Ο Δήμος Φαρκαδόνας και τα χωριά ζητούνε ενωμένους στη μάχη κι έτσι εμείς πορευόμαστε ενωμένοι. Πάμε δυνατά, πάμε μπροστά και η νίκη έρχεται αρκεί όλοι μας να τρέξουμε πάλι και να μεταδώσουμε το μήνυμα της νίκης πόρτα – πόρτα.», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Αναφερόμενος σε κατοίκους των χωριών αλλά και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ο ίδιος ήρθε να σημειώσει ότι δεν ξεχωρίζει κανέναν, όλοι μέσα του είναι ίδιοι.

«Για μένα τόσο οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, όσο και οι απλοί δημότες είναι ίσοι. Είναι νικητές. Από μένα οι πόρτες θα είναι ανοιχτές για όλους εσάς. Η δική σας φωνή αποτελεί τη δική μου φωνή και ο αγώνας όλων είναι κοινός και στοχεύει στη νίκη, της ερχόμενης Κυριακής», συμπλήρωσε.

Οι επισκέψεις του κ. Μπαγιώτη συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή, αφού στόχος είναι να διαδοθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου το μήνυμα ότι ο αγώνας συνεχίζεται και θα είναι νικηφόρος.

Φωτο αρχείου