Επανδρώνεται με προσωπικό το ΓΝΤ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την πρόσληψη επικουρικών και στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας και στο Παράρτημα ΑμεΑ Τρίκαλων

Το ένα νοσοκομείο μετά το άλλο τόσο στη Θεσσαλία, όσο και ευρύτερα σε όλη τη χώρα ενισχύεται με νέο προσωπικό προκειμένου να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες που παρουσιάζονται από τον κορονοϊό. Οι διοικήσεις των νοσοκομείων κατέθεσαν και συνεχίζουν να καταθέτουν τα αιτήματά τους στις κατά τόπους Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας με σκοπό την ενίσχυση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και την κάλυψη των όποιων κενών παρουσιάζονται σήμερα.

Κάτι ανάλογο έπραξε και η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, η οποία αιτήθηκε θέσεις ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, οι οποίες ήρθαν να καλυφτούν μέσω επικουρικού προσωπικού από τις υπάρχουσες λίστες που είχαν καταρτιστεί κατά το παρελθόν.

Συγκεκριμένα το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων ενισχύεται με 14 νέους εργαζομένους που υπέγραψαν συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Πρόκειται για 14 άτομα επικουρικού προσωπικού και συγκεκριμένα 1 γιατρός Καρδιολογίας, 1 γιατρός Παιδιατρικής, 8 νοσηλευτές ΤΕ, 1 χειριστής εμφανιστής ΔΕ και 2 τραυματιοφορείς ΥΕ.

Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο και απαιτηθεί νέο προσωπικό, θα καλυφτεί μελλοντικά και βάσει των αναγκών από επικουρικούς.

Προσλήψεις και στα Κ.Κ.Π.

Με κατεπείγουσες διαδικασίες ενισχύονται με προσωπικό τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, ταυτόχρονα και τα παραρτήματα του Κ.Π.Π. Θεσσαλίας. Τα ΚΚΠ θα προσλάβουν 500 περίπου επικουρικούς όλων των κλάδων και διαφόρων ειδικοτήτων με αφορμή την ραγδαία εξάπλωση του φονικού κορονοϊού. Οι νέοι εργαζόμενοι θα υπογράψουν συμβάσεις με χρονική διάρκεια έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Συγκεκριμένα στο Παράρτημα ΑμεΑ Τρικάλων που λειτουργεί στο Κεφαλόβρυσο θα προσληφθούν 13 άτομα και συγκεκριμένα 1 Νευρολόγος, 1 Παθολόγος, 1 νοσηλευτής ΤΕ, 3 νοσηλευτές ΔΕ, 3 διοικητικοί-επιμελητές ΔΕ, 1 μάγειρας ΔΕ και 3 ΥΕ βοηθητικού προσωπικού.

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τις συγκεκριμένες θέσεις ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης. Οι υποψήφιοι αφού μελετήσουν την προκήρυξη θα πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά υπόψη της κα Δήμητρας Φίλιου dimitrafilioy@gmail.com

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) ημέρες και λήγει την Παρασκευή 20 Μαρτίου και ώρα 23:59 μ.μ.

KRINI LIVE