Έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα σε Φαρκαδόνα και Οιχαλία

Τα πρόστιμα βεβαιώθηκαν από τις ελεγκτικές Αρχές και αφορούν πωλητές χαλβαδοποιίας και παιχνιδιών που αθέτησαν τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου που δεν επιτρέπει λόγω κορονοϊού το στήσιμο πάγκων και λούνα πάρκ

Βαρύς είναι ο πέλεκυς για όλους εκείνους που αθετούν τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας και στήνουν τις τελευταίες ημέρες σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Οιχαλίας και Φαρκαδόνας πάγκους με γλυκίσματα και παιχνίδια-λουνα πάρκ με αφορμή τον εορτασμό της Παναγίας.

Ήδη τα πρώτα πρόστιμα έπεσαν στην Οιχαλία και την Φαρκαδόνα κυρίως σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη χαλβαδοποιία.

Τα πρόστιμα βεβαιώθηκαν από την Αστυνομία η οποία έχει αναλάβει την επιτήρηση των μέτρων για την εφαρμογή των αποφάσεων-μέτρων Δήμου αλλά και των αρμόδιων υπουργείων κατά τις διασποράς του κορονοϊού.

Οι μικροπωλητές, καθώς και οι υπεύθυνοι πάγκων με παιχνίδια, λούνα πάρκ και γλυκίσματα – χαλβαδοποιία θα πρέπει να είναι προσεκτικοί αυτήν την περίοδο καθώς λόγω των αποφάσεων που έχουν ληφθεί, κινδυνεύουν με τσουχτερά πρόστιμα.

KRINI LIVE