Επέστρεψαν στα διδακτήρια οι εκπαιδευτικοί

Κατά την πρώτη ημέρα όλοι βρέθηκαν στις θέσεις τους, λαμβάνοντας τα απαιτούμενα μέτρα κατά τις διασποράς του κορονοϊού, και συντονίζοντας τη διαδικασία των εγγραφών που δεν διεξήχθησαν το περασμένο καλοκαίρι

Στα διδακτήρια του Δήμου Φαρκαδόνας αλλά και του συνόλου του νομού, επέστρεψαν από το πρωί της Τρίτης, οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι εκπαιδευτικοί των δύο βαθμίδων μετά την σύντομη, φετινή καλοκαιρινή ανάπαυλα επέστρεψαν στα σχολεία για να διευθετήσουν μια σειρά διαδικαστικών θεμάτων, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Κατά την πρώτη ημέρα όλοι βρέθηκαν στις θέσεις τους, λαμβάνοντας τα απαιτούμενα μέτρα κατά τις διασποράς του κορονοϊού, και συντονίζοντας τη διαδικασία των εγγραφών που δεν διεξήχθησαν το περασμένο καλοκαίρι. Πλέον η προσοχή των εκπαιδευτικών εστιάζεται στη διευθέτηση των σχολικών αιθουσών στις οποίες σε λίγες ημέρες θα βρεθούν οι μαθητές. Αναμένουν τις οδηγίες του υπουργείου Παιδείας, το οποίο αναμένεται να ανακοινώσει πως θα διεξάγονται τα μαθήματα και υπό ποιες προϋποθέσεις, προκειμένου να παρέχεται κάθε δυνατή ασφάλεια.

KRINI LIVE