Έπιασαν δουλειά οι «Ακαμάτες» Φαρκαδόνας – Παραδίδουν το βήμα στην ΑΕΦ

Συντηρούν το γήπεδο στο οποίο θα αθλούνται τους επόμενους μήνες για την προετοιμασία της νέας αθλητικής σεζόν

Οι «Ακαμάτες» της Φαρκαδόνας έπιασαν δουλειά τις τελευταίες ημέρες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει αθλητικές προπονήσεις αλλά συντήρηση του γηπέδου, το οποίο παραχωρήθηκε δωρεάν από το Δήμο για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της επόμενης σεζόν.
Οι εργασίες στο γήπεδο ξεκίνησαν προ 20ημερου με τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των συμμετεχόντων στα έργα συντήρησης.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν βάψιμο, καθαριότητα, κούρεμα χόρτων, επιδιόρθωση βλαβών όπως του αγωγού ποτίσματος από τη ΔΕΥΑΦ.
Παράλληλα τα μέλη του ΑΣ θα καταθέσουν το επόμενο διάστημα τις προτάσεις τους προς τη δημοτική Αρχή για συνολική αναβάθμιση των αθλητικών χώρων αλλά και για άλλα αθλητικά έργα.
Με την ολοκλήρωση των εργασιών και την ομαλοποίηση της κατάστασης που θα επιτρέπει την άθληση, οι ομάδα των «Ακαματών» θα επιστρέψει στους αθλητικούς χώρους, για να ξεκινήσει την άθληση αλλά και την προετοιμασία προκειμένου να είναι πανέτοιμη την επόμενη αθλητική σεζόν.

Ανακοίνωση του ΑΣ Ακαμάτες Φαρκαδόνας :
«Ο ΑΣ Ακαμάτες Φαρκαδόνας αποφάσισε να αναστείλει μέχρι νεωτέρας τη δημιουργία ποδοσφαιρικού τμήματος.
Σεβόμενοι την επιθυμία αριθμού συνδημοτών για διατήρηση της ιστορίας συνδράμουμε στην αποφυγή δημιουργίας αντιπαλοτήτων (πραγματικών ή φανταστικών) εντός των ορίων του χωριού μας, προκειμένου να προβείτε, απερίσπαστοι, στις απαραίτητες ενέργειες για την επαναλειτουργία της ΑΕΦ αναβιώνοντας έτσι την ιστορία της.
Μέχρι την ολοκλήρωση των απαραίτητων από μέρους σας ενεργειών: Παραδίδουμε τη σκυτάλη της συντήρησης του γηπέδου σε εσάς, ελπίζοντας πως θα ανταποκριθείτε στις αυξημένες απαιτήσεις.
Καλούμε να αποστείλετε αρμόδιο και εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, όταν θα είστε νομικά ενήμεροι, να παραλάβει από μας λίστα με ενέργειες που γίναν μέχρι σήμερα, λίστα με εκρεμμείς εργασίες, κλειδιά, και λοιπή ενημέρωση για τα ζητήματα του γηπέδου.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την επιτυχή ολοκλήρωση των ενεργειών μέχρι 01/06.
Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεθόδους εξ αποστάσεως διεκπαιρέωσης γραφειοκρατικών υποθέσεων(πχ ενδεχόμενες πληρωμές σε ΕΠΟ – ΕΠΣΤ – Εφορία – ΙΚΑ – ιδιώτες, μέσω internet banking).
Σε περίπτωση που δεν έχουμε ενημέρωση μέχρι τη παραπάνω ημερομηνία θα θεωρήσουμε πως δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειές σας και θα προβούμε στις κατά την κρίση μας ενέργειες.
Με εκτίμηση το ΔΣ

KRINI LIVE