Επικριτική με τη δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας η «Λαϊκή Συσπείρωση»

Σύμφωνα με τις κ.κ. Ευαγγελία Στεργίου και Αφροδίτη Βανακάρα, η δημοτική Αρχή σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για τις λαϊκές οικογένειες αρνείται ακόμα και την συζήτηση για τα μείζονα θέματα

Καυστικές με την στάση της δημοτικής Αρχής Φαρκαδόνας να μην εντάξει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο το πλαίσιο μέτρων για την οικονομική στήριξη μικροεπαγγελματιών, αγροτοκτηνοτρόφων, εργαζομένων αλλά και όλων των νοικοκυριών του δήμου μας από τις συνέπειες της πανδημίας εμφανίζονται οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κα Ευαγγελία Στεργίου και Αφροδίτη Βανακάρα.

Επίσης στο ίδιο πλαίσιο η «Λαϊκή Συσπείρωση» πρότεινε μια σειρά μέτρων για την διεκδίκηση πόρων και προσωπικού για την στήριξη του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας και μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Η δημοτική Αρχή ωστόσο, σύμφωνα με τις κ.κ. Ευαγγελία Στεργίου και Αφροδίτη Βανακάρα, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για τις λαϊκές οικογένειες αρνείται ακόμα και την συζήτηση για τα μείζονα θέματα που έθεσαν, πόσο μάλλον να διεκδικήσει την εφαρμογή τους, τη στιγμή που πολλά από τα μέτρα που προτείνουν αποτελούν και αιτήματα σωματείων και φορέων εργαζομένων. Οι ίδιες σήμερα καλούν το λαό του Δήμου Φαρκαδόνας να βγάλει τα συμπεράσματά του.

KRINI LIVE