Επιστροφή στα θρανία για τους 450 μαθητές γυμνασίων και λυκείων

Κανονικά και χωρίς προβλήματα η επαναλειτουργία των γυμνασίων, των λυκείων και του επαγγελματικού λυκείου στο Δήμο Φαρκαδόνας

Τον ήχο του σχολικού κουδουνιού άκουσαν το πρωί της Δευτέρα οι 450 περίπου μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Φαρκαδόνας.

Μετά από περίπου 3 μήνες αναστολής λειτουργίας των σχολείων και της δια ζώσης παράδοσης των μαθημάτων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί επέστρεψαν σήμερα το πρωί στα διδακτήρια της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας.

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» μαθητές και εκπαιδευτικοί δεν συνάντησαν προβλήματα κατά την επιστροφή στα σχολεία, γεγονός που οφείλεται στις προσπάθειες που κατέβαλαν και στην συνεργασία που ανέπτυξαν Δήμος Φαρκαδόνας, δια μέσου της Αντιδημαρχίας Παιδείας και διευθύνσεις σχολείων.

Κατά την πρώτη ημέρα της επιστροφής στο μεγαλύτερο μέρος του ωρολογίου προγράμματος οι εκπαιδευτικοί ανέπτυξαν διάλογο με τους μαθητές για διάφορα θέματα ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε περισσότερο στην αναγκαιότητα της λήψης μέτρων προστασίας εντός και εκτός των σχολικών χώρων για την προστασία και την ασφάλεια της υγείας των ιδίων των μαθητών και των δικών τους ανθρώπων από τον κορονοϊό.

Οι διευθύνσεις των Γυμνασίων Φαρκαδόνας και Οιχαλίας, των ΓΕΛ Φαρκαδόνας και Οιχαλίας και του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας, θα είναι σε διαρκή επικοινωνία με το Δήμο Φαρκαδόνας και την Αντιδημαρχία Παιδείας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που προκύψει.