Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της «ΚΡΗΝΗ LIVE» κι από άλλα σημεία της χώρας

Συντοπίτισσα με καταγωγή την Οιχαλία που διαμένει στην Λιβαδειά, υποστήριξε πως ανάλογα περιστατικά με τηλεφωνικές κλήσεις από ασυνήθιστο αριθμό σημειώθηκαν και στην εκεί περιοχή

Προ ολίγων ημερών σε ρεπορτάζ είχαμε αναφερθεί σε τηλεφωνικές κλήσεις που δέχονται κάτοικοι της Φαρκαδόνας, από περίεργο αριθμό, ξεκινώντας από 0044…

Όπως μας είχε αναφερθεί από πολίτες που δέχτηκαν τις κλήσεις, στην άλλη άκρη της γραμμής είτε δεν μιλούσε κανείς, είτε ακουγόταν ένα ηχογραφημένο μήνυμα στα αγγλικά.

Όπως μας ενημερώνουν φίλοι αναγνώστες ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλες περιοχές, όπως στην Λειβαδιά. Αυτό υποστήριξε κατά την επικοινωνία της με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» σήμερα το πρωί μια συνδημότισσα με καταγωγή από την Οιχαλία, (τα στοιχεία της οποία βρίσκονται στην διάθεση μας) και διαμένει στη Λειβαδιά λόγω εργασίας.

Όπως κατήγγειλε, ανάλογα τηλεφωνήματα έγιναν και στην ίδια και σε γνωστούς της που διαμένουν στην εκεί περιοχή, χαρακτηρίζοντας τους επικοινωνούντες ως χάκερ, υποστηρίζοντας ότι είναι από γνωστή, παγκόσμια εταιρία που δραστηριοποιείται στις νέες τεχνολογίες, ζητώντας προσωπικούς κωδικούς και στοιχεία.

Σαφώς και πρόκειται για απάτη και από πολίτες της Λιβαδειάς, ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές.

Η συντοπίτισσα απευθυνόμενοι στους κατοίκους της περιοχής μας, τους καλεί να μην απαντούν σε τέτοιου είδους τηλέφωνα και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *