Επιβεβαιώθηκαν οι αποκλειστικές πληροφορίες του «ΚΡΗΝΗ LIVE» για κρούσμα κορονοϊού στο δήμο Φαρκαδόνας

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μίλησε για 2 επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Δήμο Φαρκαδόνας σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Ράδιο Ζυγός

Επιβεβαιώθηκαν οι αποκλειστικές πληροφορίες που παρουσιάσαμε μέσω ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΚΡΗΝΗ LIVE» λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης περί κρούσματος κορονοϊού στο Δήμο Φαρκαδόνας. Αν και χθες στο επίσημο δελτίο που κοινοποιείται μέσω Περιφέρειας Θεσσαλίας δεν αναφερόταν κρούσμα στο νομό Τρίκαλων, σήμερα το πρωί με δηλώσεις του στην πρωινή ραδιοφωνική ζώνη του Ράδιο Ζυγός και στους συναδέλφους Κώστα Αργυρούση και Γιώργο Παπαγιωργόπουλο, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, μίλησε για δυο κρούσματα στο Δήμο Φαρκαδόνας.

Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός στο Δήμο Φαρκαδόνας υπάρχουν δυο θετικά επιβεβαιωμένα κρούσματα ενώ συνεχίζεται η ιχνηλάτηση από τον ΕΟΔΥ στο περιβάλλον των δυο ατόμων. Τόσο η Περιφέρεια Θεσσαλίας, όσο και ο ΕΟΔΥ βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία για την αντιμετώπιση της κατάστασης σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας προκειμένου να υπάρχει έλεγχος και να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος διασποράς του ιού.

Για νεότερες πληροφορίες η «ΚΡΗΝΗ LIVE» θα ενημερώνει με νέα ρεπορτάζ.