Επιβράβευση προσπαθειών και μακροχρόνιων κόπων

Ο π. Βασίλειος Παπαδημητρίου επιβράβευσε την επιτυχούσα στις πανελλήνιες εξετάσεις Ελένη Θ. Θωμοπούλου

Κοντά στη νεολαία του χωριού βρίσκεται ο ιερέας των Σερβωτών π. Βασίλειος Παπαδήμητριου. Και το αποδεικνύει με τις πράξεις του, οι οποίοι πρέπει να βρουν μιμητές όλους τους εφημέριους της Φαρκαδόνας και του νομού. Πέραν της πνευματικής υποστήριξης ο εφημέριος του χωριού, έρχεται πλέον να στηρίξει και τις προσπάθειες των νεολαίων που φέρνουν επιτυχίες. Επιτυχίες που προκαλούν ικανοποίηση τόσο στις οικογένειες των νεολαίων, όσο και στο σύνολο των συγχωριανών τους.

Ως προς αυτό ο ιερέας του χωριού κατά τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, στο φερώνυμο εξωκλήσι των Σερβωτών, με την ολοκλήρωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων τίμησε την επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις της νεαρής συντοπίτισσας, Ελένης Θ. Θωμοπούλου.

Με ένα συμβολικό δώρο, ένα τάμπλετ, προσφορά της ενορίας, επιβράβευσε τους κόπους της νέας πλέον φοιτήτριας, και της ευχήθηκε καλές σπουδές και επίτευξη των στόχων της. Μίλησε για τις επιτυχίες των νεολαίων του χωριού σε κάθε τομέα, δηλώνοντας ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η τοπική εκκλησία θα βρίσκονται στο πλευρό, στηρίζοντας τις προσπάθειες και καμαρώνοντας για τους καρπούς αυτών. Παρότρυνε την ίδια αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά να κυνηγούν τους στόχους να μην τους εγκαταλείπουν και με την βοήθεια του Θεού, τον οποίο κάθε ώρα και στιγμή πρέπει να τον επικαλούνται θα καταφέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.Τέλος οπ. Βασίλειος δεσμεύτηκε να συνεχίσει τις βραβεύσεις των επιτυχιών των νέων του χωριού, ως ένα ευχαριστώ στην χαρά που δημιουργούν στους κατοίκους του χωριού.