Επτά συνολικά τα κρούσματα κορονοϊού στο Δήμο Φαρκαδόνας

Το τελευταίο μήνα σύμφωνα με στοιχεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν νοσήσει σε όλο το Δήμο μας 7 άτομα

Την ιδιαίτερη προσοχή συστήνουν οι ειδικοί σε όλους τους κατοίκους του νομού, αλλά ταυτόχρονα και όλης της χώρας μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα κορονοϊού στη Θεσσαλία αλλά και γενικότερα σ’ όλη την Ελλάδα.

Γιατροί εθιστούν την προσοχή σ’ όλους τους πολίτες, λαμβάνοντας τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία των ιδίων αλλά και γενικότερα των μεγαλύτερων και ανθρώπων με προβλήματα υγειας που κατατάσσονται στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Ιδιαίτερη προσοχή και λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων οφείλουν να λαμβάνουν και οι κάτοικοι του Δήμου Φαρκαδόνας. Συνολικά και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας τα κρούσματα στην περιοχή του δήμου Φαρκαδόνας αγγίζουν συνολικά τον τελευταίο μήνα τα 7.

Οι ειδικοί εκτιμούν πως αν λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα προστασίας μπορούμε να αποτρέψουμε την διασπορά του κορονοϊού και τις όποιες συνέπειες προκύπτουν από τον ιό.

Η συμπεριφορά στους γύρω μας οφείλει και πρέπει να είναι όπως σε ένα άνθρωπο που νοσεί από τον κορονοϊό προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις.

KRINI LIVE