Έστειλαν ηχηρό μήνυμα νίκης στο Μιχάλη Μπαγιώτη οι γυναίκες

Το απέδειξαν με την ισχυρή παρουσία τους στην συνάντηση που είχε μαζί τους σε εκδήλωση γνωριμίας του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα»

Οι γυναίκες της ευρύτερης περιοχής Φαρκαδόνας στηρίζουν την υποψηφιότητα του Μιχάλη Μπαγιώτη και το απέδειξαν με την ισχυρή παρουσία τους στην συνάντηση που είχε μαζί τους σε εκδήλωση γνωριμίας του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα».

Γυναίκες όλων των ηλικιών εξέφρασαν έμπρακτα την υποστήριξή τους στο συνδυασμό και στον επικεφαλής, υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας Μιχάλη Μπαγιώτη. 

Όπως κατέγραψε ο φακός του «ΚPHNH LIVE» ο κ. Μπαγιώτης είχε την ευκαιρία για μια χαλαρή συζήτηση μέσω της οποίας έλαβε ενθαρρυντικά μηνύματα. Μηνύματα εμπιστοσύνης και υποστήριξης στο συνδυασμό που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στην περιοχή και το Δήμο.

Στην συνάντηση το παρών έδωσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το «Νέο Ξεκίνημα» Βίκη Ζαφείρη, Κυριάκο Βαϊου και Δήμο Μανιώτη. Οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις γυναίκες και να καταγράψουν προβλήματα που απασχολούν τη γυναίκα της υπαίθρου προκειμένου μελλοντικά να επιδιώξουν τις επιθυμητές λύσεις.