Έτοιμη να ασκήσει τα καθήκοντα της δικηγόρου η Κωνσταντίνα Ράκου

Η νεαρή συνδημότισσα με καταγωγή από τον Πετρόπορο ολοκλήρωσε επιτυχημένα τις σπουδές και την πρακτική άσκηση και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει να ασκεί καθήκοντα δικηγόρου

Οι προσπάθειες χρόνων απέδωσαν τους επιθυμητούς καρπούς για την 26χρονη συνδημότισσα Κωνσταντίνα Ράκου, που ολοκλήρωσε τις σπουδές και την πρακτική άσκηση και είναι έτοιμη να ακολουθήσει την ενεργό δράση στο Κλάδο της Νομικής. Πέραν των δικών της πολυετών προσπαθειών, είχε δίπλα την οικογένειά της, που στήριζε κάθε πρωτοβουλία της προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της.

Μετά την απόκτηση του πτυχίου της από το Τμήμα Νομικής του ΕΚΠΑ ( Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) το 2018, την ολοκλήρωση του υποχρεωτικού 18μήνου πρακτικής άσκησης και των πρόσφατων επιτυχημένων αποτελεσμάτων του Πανελληνίου διαγωνισμού υποψηφίων δικηγόρων Β’ εξεταστικής περιόδου 2019, η Τρικαλινή Κωνσταντίνα Ράκου, κόρη του Νικόλαου Ράκου, πρώην  Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. από τον Πετρόπορο του Δήμου Φαρκαδόνας, πολύ σύντομα θα ασκεί καθήκοντα νέας Δικηγόρου.

Της ευχόμαστε από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες.

KRINI LIVE