Έτοιμος ο Βασίλης Φιλίππου να κάνει τον τραπεζίτη του «DEAL» να κλάψει

Ο νεαρός και όμορφος αγρότης από τον Κλοκοτό εκπροσωπεί το νομό Τρικάλων στo τηλεοπτικό παιχνίδι του «ALPHA» με τον Χρήστο Φερεντίνο

Ότι δεν κατάφεραν άλλοι συντοπίτες μας που πέρασαν την πόρτα των συντελεστών του τηλεοπτικού παιχνιδιού «DEAL», που προβάλλεται καθημερινά από τον τηλεοπτικό σταθμό του «ALPHA»  τα κατάφερε ο 35χρονος συντοπίτης καταγόμενος από τον Κλοκοτό του Δήμου Φαρκαδόνας Βασίλης Φιλίππου.

Κατάφερε μέσα σε μια ολιγόλεπτη συνέντευξη με τους συντελεστές να τους πείσει και τον επιλέξουν να συμμετέχει στο τηλεοπτικό παιχνίδι και να έρθει αντιμέτωπος με τον Χρήστο Φερεντίνο και τον τραπεζίτη.

Ο όμορφος νεαρός αγρότης επιλέχτηκε και συμμετέχει στο παιχνίδι από σήμερα το απόγευμα φέροντας μαζί του το δικό του κουτί και εκπροσωπώντας το νομό Τρικάλων.

Ο Βασίλης, θα εμφανίζεται στο παιχνίδι και πλέον από μέρα σε μέρα θα είναι έτοιμος να επιλεγεί και να διεκδικήσει 60.000 ευρώ.

Ευχή όλων το δικό του κουτί να κρύβει τις 60.000 ευρώ κάνοντας το δικό του «deal» και τον τραπεζίτη να κλαίει που θα έχει απέναντί του ένα τόσο δυναμικό παίκτη.

Καλή επιτυχία Βασίλη, δυνατά και επιστροφή με πολλά λεφτά!!!