Έβαλε πλάτη για την εξέλιξη του Δήμου Φαρκαδόνας ο Γιάννης Αναγνώστου

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Μαζί Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας» με επικεφαλής το δήμαρχο Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη συνεχίζει με πίστη να οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο και τη νέα γενιά  

Αναμφίβολα ο δημοτικός σύμβουλος και σήμερα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, Γιάννης Αναγνώστου, έβαλε πλάτη για την εξέλιξη του Δήμου Φαρκαδόνας, για τη δημιουργία νέων δομών, για την εισαγωγή στην τεχνολογία και την ένταξη σε νέα ευρωπαϊκά προγράμματα, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για το μέλλον.

Ο Γιάννης Αναγνώστου δηλώνει παρών και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος στο συνδυασμό του δημάρχου Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Θανάση Μεριβάκη.

Ο ίδιος σήμερα καλεί τους συνδημότες να σπεύσουν στην κάλπες την 26η Μαΐου, να στηρίξουν το συνδυασμό του δημάρχου Φαρκαδόνας και να συνεχίσουν από κοινού και δεύτερη συνεχή θητεία «Μαζί να Δημιουργούνε το Δήμο Φαρκαδόνας».

Όπως άλλωστε επισημαίνει μαζί με τους πολίτες ξεκινήσαμε, μαζί με τους πολίτες προχωράμε, μαζί με τους πολίτες συνεχίζουμε κι όλος ο συνδυασμός προχωρά για την  δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, για την αξιοποίηση των νέων επιστημόνων του τόπου και του εργατικού δυναμικού, έτσι ώστε τα παιδιά της περιοχή μας να έχουν ένα αύριο, καλύτερο στον τόπο τους.
Καλεί τους πολίτες πριν ψηφίσουν ας κοιτάξουν γύρω τους να δουν τι άλλαξε τα τελευταία χρόνια και τι μπορεί να αλλάξει στα επόμενα.
Αναφορικά με τον κ. Γιάννη Αναγνώστου είναι υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ, πρώην πρόεδρος της ΠΟΥΕΦ, Γ. Δημοσίων Σχέσεων ΠΟΥΕΦ, αιρετός εκπρόσωπος υπαλλήλων στα Πειθαρχικά Συμβούλια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου ΣΟΑΤ Τρικάλων, αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΦ του Δήμου Φαρκαδόνας.