Ευανθία Κακαδιάρη: Θωρακιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο

Εμβολιάστηκε μια ακόμη αιρετός και εργαζόμενη στην Υγεία και στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας κα Ευανθία Κακαδιάρη

Τη σκυτάλη από την Ελένη Στεργίου – Μπότη και το Βαγγέλη Κοσμά έλαβε μια ακόμη εργαζόμενη στην Υγεία και αυτοδιοικητικός. Ο λόγος για την νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας και πρόεδρος της κοινότητας Γριζάνου κα Ευανθία Κακαδιάρη, η οποία ήρθε να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Ο εμβολιασμός των υγειονομικών του Κέντρου Υγείας, σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» διεξήχθη ομαλά, καθώς η πλειονότητα του προσωπικού αποφάσισε να εμβολιαστεί, πρωτεύοντας τους οργανισμούς τους, πολύ περισσότερο, να νιώθουν ασφαλής απέναντι στις οικογένειές τους και στους ασθενείς τους.

Μήνυμα προς τους συγχωριανούς της, αλλά ταυτόχρονα και στους συνδημότες της, να δείξουν εμπιστοσύνη προς την Επιστήμη, σπεύδοντας να πραγματοποιήσουν τον εμβολιασμό, απευθύνει μέσω της «ΚΡΗΝΗLIVE» η κα Κακαδιάρη.

«Από τον περασμένο Μάρτιο οι μέρες που βιώσαμε και συνεχίζουμε να βιώνουμε ήταν και είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Είδαμε συνδημότες μας να νοσούν, να χάνουν την ζωή τους, να κλείνουν οι επιχειρήσεις μας, γενικότερα να ζούμε σε δυσάρεστες καταστάσεις που προκαλούσαν πόνο και απογοήτευση. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε και πρέπει να δείξουμε την εμπιστοσύνη στην Επιστήμη. Οφείλουμε να εμβολιαστούμε για το καλό της οικογένειας μας και για το καλό των συνανθρώπων μας! Θωρακιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο!! Καλή ανοσία……», υπογράμμισε η κα Κακαδιάρη.