Ευχαριστίες του ΓΕΛ Φαρκαδόνας στο Κέντρο Κοινότητας και την Αντιδημαρχία Παιδείας

Περισσότερο από ποτέ οι μαθητές και οι μαθήτριες που φοιτούν στην Γ Τάξη λυκείων χρειάζονται πέραν της διδακτικής υποστήριξης, και την ψυχολογική, προκειμένου να αποκτήσουν θάρρος και δύναμη για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που θα προκείψουν στο τέλος της χρονιάς με την διεξαγωγή και συμμετοχή τους στις παννελήνιες εξετάσεις. Ως προς αυτό το γεγονός το Γενικό Λύκειο Φαρκαδόνας απευθύνθηκε στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας και στην ψυχολόγο κα Δήμητρα Παπαστεργίου, προκειμένου να συμμετάσχει σε ειδική εκδήλωση του σχολείου, γεγονός που αποδέχτηκε με χαρά.

Με αυτό το σκεπτικό, ο σύλλογος διδασκόντων του ΓΕΛ Φαρκαδόνας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την ψυχολόγο Δήμητρα Παπαστεργίου, η οποία υπηρετεί στο Κέντρο Κοινότητας Φαρκαδόνας. Η κα Παπαστεργίου αποδέχτη προθυμότατα την πρόσκληση του ΓΕΛ και βρίσκεται κοντά στους μαθητές, προσφέροντας αρωγή και ψυχολογική υποστήριξη στους μαθητές τόσο της Γ’ Λυκείου για να αντιμετωπίσουν το άγχος των επερχόμενων Πανελληνίων εξετάσεων όσο και σε όποια άλλα παιδιά αισθάνονταν την ανάγκη να δεχθούν τις συμβουλές της ειδικού.

Επίσης ευχαριστίες αποτείνει και στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Υγείας, Ποιότητας ζωής και Περιβάλλοντος κα Ειρήνη Κακαίτσα, η οποία επισκέφτηκε τη σχολική μονάδα και ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα δηλώνοντας την πρόθεσή της να βοηθήσει με κάθε τρόπο, ώστε να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου με την αγαστή συνεργασία της δημοτικής αρχής και των εκπαιδευτικών λειτουργών.