Ευχαριστίες του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας προς τους Φώτη Σερέτη και Ηλία Τσιαούση

Η 5η ΥΠΕ στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας που ενισχύεται με ιατρικό προσωπικό

Τις ευχαριστίες της προς τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη και τον υποδιοικητή κ. Ηλία Τσιαούση, εκφράζει η διοίκηση του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας.

Η διευθύντρια της νοσηλευτικής μονάδας κα Βιολέτα Ροκκά, όπως και το προσωπικό μεταφέρουν τις ευχαριστίες για την στήριξη που παρέχει η 5η ΥΠΕ στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, για την «επάνδρωση» του ΚΥΦ με προσωπικό, γεγονός που θα το βοηθήσει να φέρει εις πέρας τις ανάγκες του και θα εξυπηρετεί απρόσκοπτα τον κόσμο του Δήμου Φαρκαδόνας και ευρύτερα της ακτίνας δράσης του.

Η διεύθυνση του Κέντρου Υγείας ευχαριστεί θερμά τόσο τον κ. Σερέτη, όσο τον κ. Τσιαούση, για τις ενέργειες τους, διευθετώντας το αίτημα για την έλευση, μέσου μόνιμης πρόσληψης, παιδιάτρου, που θα συνεισφέρει στα μέγιστα στο Κέντρο Υγείας, επιλύοντας παράλληλα ένα χρόνιο πρόβλημα και αίτημα που μετέφεραν οι γονείς της περιοχής.

«Η στήριξη που μας παρέχει η 5η ΥΠΕ είναι αρκετά μεγάλη. Πιστεύουμε ότι με την έλευση του παιδιάτρου, του οδοντιάτρου και του γενικού ιατρού, καθώς επίσης κι άλλων νοσηλευτικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων το Κέντρο Υγείας θα λειτουργεί ομαλά και θα εξυπηρετεί το σκοπό του, αυτός της πρόληψης και της προαγωγής υγείας, αλλά και της παροχής άριστων ιατρικών υπηρεσιών.», τονίζεται από την διεύθυνση του ΚΥΦ.

KRINI LIVE