Ευχαριστίες του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας στον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη

Η διεύθυνση και το προσωπικό αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον αντιπεριφερειάρχη για όλες τις ενέργειες που κατέβαλε και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα που κατέθεσε η νοσηλευτική μονάδα για την μεταφορά του οικίσκου

Τις ευχαριστίες τους για την άμεση ανταπόκριση της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη για την μεταφορά οικίσκου που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες ύποπτων περιστατικών που σχετίζονται με τον κορονοϊό μεταφέρουν η διευθύντρια του ΚΥΦ κα Βιολέτα Ροκκά και το προσωπικό της νοσηλευτικής μονάδας.

Η διεύθυνση και το προσωπικό αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον αντιπεριφερειάρχη για όλες τις ενέργειες που κατέβαλε και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα που κατέθεσε η νοσηλευτική μονάδα για την μεταφορά του οικίσκου.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας, για την μεταφορά του οικίσκου στο ΚΥΦ. Αισθανόμαστε μεγάλη υποχρέωση απέναντι στον ίδιο και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων που στέκονται αρωγοί σε κάθε προσπάθεια. Οι ενέργειές τους, μας συγκινούν και μας και μας ικανοποιούν ιδιαίτερα καθώς αναγνωρίζουν την συμβολή μας στην προστασία του γενικού πληθυσμού. Χρέος μας στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, αυτές της πανδημίας του κορονοϊού, να παλέψουμε με σθένος προσφέροντας στον άνθρωπο και στη δημόσια υγεία.», τονίζεται από τη διεύθυνση του ΚΥΦ.

KRINI LIVE