Ευχαριστίες του Κέντρου Υγείας για την προσφορά μασκών από την κα Αγγελική Μπουραζάνα

Τις ευχαριστίες τους προς την συνδημότισσα από την Οιχαλία κα Αγγελική, μεταφέρουν μέσω της «ΚΡΗΝΗ LIVE» η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας κα Βιολέτα Ροκκά, καθώς επίσης και το προσωπικό της νοσηλευτικής μονάδας για την προσφορά υφασμάτινων μασκών προστασίας.

Όπως είναι γνωστό προ ημερών η κα Αγγελική είχε προσφέρει στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας υφασμάτινες μάσκες τις οποίες έραψε η ίδια με προσωπικά της έξοδα, για τις ανάγκες του προσωπικού αλλά και των προσερχομένων επισκεπτών και ασθενών που προσέρχονται στο χώρο χωρίς να τις κατέχουν.

«Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε ένα κύμα αλληλεγγύης και εθελοντισμού από απλούς πολίτες και φορείς. Το γεγονός αυτό μας γεμίζει ελπίζει και αισιοδοξία. Τέτοιες ενέργειες ενώνουν την κοινωνία προκειμένου να ενωθούν και αντιπαλέψουν με την πανδημία και με όλα τα προβλήματα που επιφέρει.

Ευχαριστούμε θερμά την συνδημότισσα για την προσφορά της, όπως φυσικά κι όλους εκείνους ανώνυμους και επώνυμους που στηρίζουν τις προσπάθειες μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

KRINI LIVE