Ευχαριστίες του νηπιαγωγείου Οιχαλίας στην κα Βένια Παπαχρήστου

Η κοινοτική σύμβουλος Οιχαλίας προσέφερε στο νηπιαγωγείο Οιχαλίας χρήματα για την αγορά βιβλίων και παιχνιδιών

Το ενδιαφέρον και την ευαισθησία της για την τοπική εκπαιδευτική κοινότητα έδειξε εμπράκτως η κα Βένια Παπαχρήστου, κοινοτική σύμβουλος Οιχαλίας. Και πως άλλωστε όταν και η ίδια είναι εκπαιδευτικός και γνωρίζει από πρώτο χέρι της ανάγκες που παρουσιάζονται σήμερα.

Συγκεκριμένα η κα Παπαχρήστου προσέφερε στο νηπιαγωγείο Οιχαλίας, ένα σεβαστό χρηματικό ποσό το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την αγορά παιχνιδιών και βιβλίων για το σχολείο.

Η ενέργεια της ικανοποίησε ανάγκες του σχολείου με τις εκπαιδευτικούς κ.κ. Άννα Ρόζου, Χριστίνα Κάλλου, Ειρήνη Αραμπατζή και τα νήπια εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες.

Σε ανακοίνωση τους τονίζεται μεταξύ των άλλων τα εξης:

«Το διδακτικό προσωπικό, οι μαθητές και μαθήτριες του Νηπιαγωγείου Οιχαλίας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην Παπαχρήστου Βένια, συμβούλου της Κοινότητας Οιχαλίας και εκπαιδευτικού,  για τη δωρεά χρηματικού ποσού, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την αγορά παιχνιδιών και βιβλίων για το νηπιαγωγείο μας. 

Η πράξη αυτή φανερώνει τη μεγάλη ευαισθησία για τα παιδιά μας και το σχολικό περιβάλλον τους, καθώς και για τις συνθήκες μόρφωσης και αγωγής τους. Ενέργειες σαν κι αυτή βοηθούν, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, το έργο των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας και ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες.».