Ευχές για υγεία και δύναμη από τα περήφανα γηρατειά της Φαρκαδόνας

Το ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα στο κτίριο που φιλοξενεί το κέντρο

Τα περήφανα γηρατειά της Φαρκαδόνας συναντήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο γνώριμο για εκείνους χώρο, στο στέκι τους, στην αίθουσα που στεγάζεται το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων. Συναντήθηκαν για να ανταλλάξουν ευχές με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου, αλλά ταυτόχρονα να διασκεδάσουν, απομακρυνόμενοι από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την διοίκηση του ΚΑΠΗ, παρουσία των μελών του κέντρου. Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος της Φαρκαδόνας π. Αθανάσιος Κούτσιας που ευχήθηκε δύναμη και υγεία στους ηλικιωμένους. Τους ανθρώπους που παρά τις δυσκολίες της ζωής συνεχίζουν να μάχονται δίνοντας δύναμη σε όλους εμάς τους νεότερους να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με ελπίδα και αισιοδοξία.

Τις ευχές στους παρευρισκόμενους απηύθυναν και ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Κώστας Οικονόμου και ο αντιπρόεδρος κ. Βασίλης Θεοδώρου. Ευχήθηκαν υγεία και δύναμη στα μέλη του ΚΑΠΗ ενώ δεν παρέλειψαν να σταθούν στις δράσεις που αναπτύχτηκαν την περασμένη χρονιά και να δώσουν μια μικρή γεύση για τις δράσεις που θα αναπτυχτούν φέτος και θα στοχεύουν στην ψυχαγωγία των μελών και στην χαλάρωση από την δύσκολη καθημερινότητα.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν και μέλη του Μουσικού Συλλόγου Φαρκαδόνας «Αμφίων» που τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια και ερμήνευσαν Βυζαντινούς Ύμνους.