Ευχές και συμβολικά δώρα προσέφεραν στους σεισμοπαθείς η ΔΕΕΠ ΝΟΔΕ ΝΔ

Αντιπροσωπεία της ΝΟΔΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κώστα Τρέλη επισκέφτηκε τους οικισμούς των σεισμοπαθών σε Ζάρκο και Γριζάνο

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε το μεσημέρι της Κυριακής των Βαΐων η ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) ΝΔ Τρικάλων, αντιπροσωπεία της οποίας επισκέφτηκε σεισμοπαθείς χωριών της Φαρκαδόνας. Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κώστα Τρέλη, τον Γραμματέα, κ. Γιάννη Κουτσονάσιο, την Ταμία κα Μάνη Γιαννοτάκη, το μέλος κ. Κώστα Καμήτα, τον Αναπλ. Γραμματέα Οργανωτικού Θεσσαλίας της ΝΔ κ. Μιχάλη Μπαγιώτη, τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Φαρκαδόνας κ. Δημήτρη Λέφα και τον Δημοτικό Σύμβουλο Φαρκαδόνας κ. Κώστα Κοκκινίδη επισκέφτηκαν αρχικά το Ζάρκο και μετέπειτα το Γριζάνο.

Η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε τους οικισμούς των οικίσκων προσφέροντας συμβολικά δώρα για το Πάσχα και ανταλλάσσοντας ευχές με τους διαμένοντες σεισμοπαθείς.

Αρχικά συνομίλησαν  με τον Πρόεδρο της κοινότητας Ζάρκου κ. Γιάννη Βούλγαρη και εν συνεχεία με την Πρόεδρο της κοινότητας Γριζάνου κα Ευανθία Κακαδιάρη.

Και στις δυο κοινότητες εκτός από τις καθιερωμένες ευχές είχαν συζήτηση με τους σεισμοπαθείς και ανέφεραν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα τους όπου με γρήγορες παρεμβάσεις έκαναν το καλύτερο δυνατό. 

Επίσης υπογράμμισαν ότι η ΝΔ θα συνεχίσει να είναι κοντά στους κατοίκους των περιοχών που έχουν πληγεί από τον σεισμό.