Ευχές στις νεοεκλεγείσα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων από τον Χρήστο Μιχαλάκη

Αναφέρεται στο δύσκολο δρόμου που έχουν μπροστά τους για να αντιπαλέψουν τις δυσκολίες που πηγάζουν από την πανδημία και εύχεται καλή πορεία και δύναμη στο έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας

Τις ευχές του στον νεοκλεγέντα πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και σε όλα τα νεοκλεγέντα μέλη της διοίκησης του τοπικού Οργάνου μεταφέρει με επιστολή του ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Αναφέρεται στο δύσκολο δρόμου που έχουν μπροστά τους για να αντιπαλέψουν τις δυσκολίες που πηγάζουν από την πανδημία και εύχεται καλή πορεία και δύναμη στο έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας.

«Θα ήθελα να συγχαρώ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων για την εκλογή του, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, και να ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του.

Μετά από μία δύσκολη έξοδο από την δεκαετή κρίση, αλλά και το χτύπημα της πανδημίας που ακολούθησε, ο εμπορικός κόσμος δείχνει αντανακλαστικά και ωριμότητα, και το νέο Δ.Σ. καλείται να βρεθεί ενεργός συμπαραστάτης στο πλευρό του, διεκδικώντας και στηρίζοντας τα επόμενα βήματα.

Παράλληλα, η ενωτική στάση που τηρήθηκε στην εκλογική διαδικασία αποτελεί παράδειγμα, καθώς τα προβλήματα είναι κοινά για όλους και είναι προφανές πως ενωμένοι μπορούν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων βρίσκονται σταθερά δίπλα στον εμπορικό κόσμο της Θεσσαλίας και της περιοχής μας και σε συνεχή συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, στηρίζουμε το εμπόριο και την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα με συγκεκριμένες δράσεις και προγράμματα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε καθώς πιστεύουμε ότι αποτελούν ισχυρό μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή.», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Μιχαλάκης.