Ευχετήρια επιστολή του Κωνσταντίνου Λακιάρα, συνταξιούχου δασκάλου

Η αγάπη των συγγενικών και φιλικών προσώπων απέναντι στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα, με τη νόσηση από κορονοϊό, πραγματική υπήρξε συγκινητική για μένα. Μηνύματα τα οποία μετέφεραν την αγάπη και το σεβασμό συγγενών και φίλων στο πρόσωπό μου, γεγονός που με δίνει δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι από εδώ και στο εξής.

Τα μηνύματα που δέχτηκα ήταν πολλά, τόσο σε τηλεφωνικές συζητήσεις, καθώς επίσης και μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο για μένα υπήρξε συγκινητική η επιστολή που έλαβα από ένα δικό μου άτομο, τον θείο μου, Κωνσταντίνο Λακιάρα, συνταξιούχο δάσκαλο, ο οποίος μέσα σε λίγες γραμμές μετέφερε την αγάπη και το σεβασμό στο πρόσωπο μου. Μια ειλικρινή αγάπη, από ένα άνθρωπο που έχει σταθεί πολλές φορές δίπλα μου, καθοδηγώντας και συμβουλεύοντας σε μικρά και μεγάλα ζητήματα.

«Αγαπημένε μου ανιψιέ Θοδωρή

Σου αξίζουν πολλά Μπράβο για το περίσσιο θάρρος και την υπευθυνότητα που έδειξες με το να κοινοποιήσεις και να ενημερώσεις το αναγνωστικό σου κοινό για την περιπέτεια της υγείας σου. Αυτό ανεβάζει την εκτίμηση και την αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπο σου και καταξιώνει την προσωπικότητά σου.

Εύχομαι από εδώ και στο εξής να είσαι πάντα υγιής και δυνατός όπως σου ευχήθηκα και προσωπικά και να μας κρατάς ενήμερους με τις δημοσιεύσεις σου στην ηλεκτρονική εφημερίδα της «ΚΡΗΝΗ LIVE».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων για την ιατρική φροντίδα που σου παρείχαν.», αναφέρεται στην επιστολή που έλαβα από το δικό μου άνθρωπο Κωνσταντίνο Λακιάρα, συνταξιούχο δάσκαλο, τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα και ευχαριστώ θερμά!!