ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ: Νόμιμος Αθλητικός Σύλλογος «Οι Ακαμάτες»

Στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού εντάχτηκε ο Σύλλογος της Φαρκαδόνας γεγονός που πιστοποιεί τον τρόπο λειτουργίας του

Ευχάριστες υπήρξαν οι ειδήσεις που έφτασαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη Φαρκαδόνα και αφορούν τον Αθλητικό Σύλλογο «Οι Ακαμάτες». Τα μέλη του Συλλόγου πληροφορήθηκαν την ένταξη του Συλλόγου στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Πλέον, όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο Σύλλογος είναι καθόλα νόμιμος, πληρώντας όλα τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις, αναγνωρίστηκε από τη πολιτεία, το Ελληνικό κράτος και το αρμόδιο Υπουργείο ο Αθλητικός Σύλλογος της Φαρκαδόνας. Μια αναγνώριση που ήρθε να πιστοποιήσει τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τα σχέδια του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος καλεί όλες τις λοιπές ομάδες και Συλλόγους να πράξουν το ίδιο, μιας και θα αποτελέσει μια ένδειξη πως πάσα κατεύθυνση πως υπάρχει μέλλον στον αθλητισμό στη περιοχή μας.


1 σχόλιο

  1. Νταφος Χρήστος
    14/02/2021 στις 00:42

    Συγχαρητήρια σε όσους ασχολήθηκαν. Επιτέλους ένα βήμα, κάποια στιγμή ο δήμος φαρκαδονας να οργανωθεί και να προχωρήσει και με όλα τα αθλήματα. Τόσα χρόνια τίποτα. Μπράβο και πάλι