ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ: Βαρύ το κλίμα στην εστίαση και στα καφέ

Το πολύμηνο κλείσιμο και τα βαριά έξοδα που καλούνται να διευθετήσουν οι ιδιοκτήτες δεν αφήνουν περιθώρια για ελπίδες

Βαρύ το κλίμα στην Φαρκαδόνα στις υπόλοιπες κοινότητες όπου λειτουργούν επιχειρήσεις εστίασης, καφενεία και καφετέριες.

Το πολύμηνο lockdown και τα απαγορευτικά μέτρα που ανέστειλαν την λειτουργία των εν λόγω επιχειρήσεων, αποτελούν ταφόπλακα για τις περισσότερες επιχειρήσεις και τους ιδιοκτήτες τους, που πλέον χάνουν κάθε ελπίδα.

Τα βαριά έξοδα που καλούνται να διευθετήσουν δεν αφήνουν περιθώρια για ελπίδες. Όπως αναφέρουν μέσω της «ΚΡΗΝΗ LIVE» τοπικοί επαγγελματίες το πολύμηνο κλείσιμο της περασμένης άνοιξης αλλά ταυτόχρονα και αυτό που διανύουν στην παρούσα φάση, αποτέλεσαν σοβαρό πλήγμα στην τοπική οικονομία, η οποία ως γνωστό σε ένα μεγάλο βαθμό εξαρτάται από το μικρό πληθυσμιακό μέρος των ντόπιων κατοίκων. Βαρύ το κλίμα και μεταξύ των ιδιοκτητών κέντρων δεξιώσεων και συνεστιάσεων. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά, καθώς τα συγκεκριμένα καταστήματα έχουν να δουλέψουν από το περασμένο καλοκαίρι, καθώς από τον φθινόπωρο, ο περιορισμός καλεσμένων σε γάμους και βαπτίσεις, ανέβαλε πολλά μυστήρια που είχαν προγραμματιστεί στην περιοχή μας.

Οι όποιες ελπίδες απέμειναν στρέφονται στο άμεσο άνοιγμα της εστίασης. Σαφώς όποτε κι αν συμβεί το συγκεκριμένο γεγονός δεν θα σώσει τους αποδεκατισμένους επαγγελματίες. Θα συμβάλει στο να εξυπηρετούνται τα έξοδα των επιχειρήσεων τα οποία την παρούσα στιγμή είναι μεγάλα και δεν καλύπτονται από τις όποιες στηρίξεις προέρχονται από το κράτος.